Ide majd valami frappáns jön...


szombat
13
április 2013

Southern California Classic

Címkék: kaja food grill eye candy

mg_1272_1364824644.jpg

Ami kell hozzá:

- 1 kis koriander
- 3 nagy gerezd fokhagyma
- 1 kanál kömény
- 1 teáskanál só és bors
- 1/3 bögre oliva olaj
- 1 lime leve
- felsál steak hús (kicsit több mint fél kiló)
- 800 gramm mirelit krumpli
- 2 bögre reszelt fűszeres sajt (ha találsz Magyarországon Colby Jack sajtot akkor az és azonnal írj nekem levelet, hogy hol találtad)
- egy kis guacamole és tejföl a mártásnak

A lépések:
Az oliva olajat, koriandert, fokhagymát, köményt, sót, borsot és a lime levét összekeverjük.
Egy zacskóba beleöntjük a pácot és beletesszük a húst. A húst mindenhol érje a pác. Be a hűtőbe 4-5 órára.
A húst ezután grill sütőn 4-5 percig magas fokozaton sütjük mindkét oldalán.
Eközben kisüthetjük a krumplit.
A húst kis darabokra vágjuk.
Ráteszünk egy adag krumplira izlés szerinti mennyiségú húst, aztán egy kis sajtot. 
1 percig vagy a grillen melegítjük tűzálló edényben vagy a mikróban ráolvasztjuk a sajtot. Ha minden nagyon frissen van készen akkor ez a lépés kihagyható, a lényeg, a sajt olvadjon!
Végül ráteszünk egy kis guacamole és tejföl mártást.

A bejegyzés trackback címe:

https://279zombie.blog.hu/api/trackback/id/tr995187336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása